Bahan-Bahan:
80 gm kepah
New Zealand
4 gm rempah paprika
4 gm sos Lea & Perrins
2 gm serbuk cili
2 gm aromat
2 gm garam
2 gm lada sulah 2 gm jus limau nipis
2 gm sos tiram
Bahan dikisar:
4 gm kunyit hidup
4 gm bawang merah
4 gm bawang putih
4 gm rempah paprika
4 gm sos Lea & Perrins
2 gm serbuk cili
2 gm aromat
2 gm garam
2 gm lada sulah 2 gm jus limau nipis
2 gm sos tiram
Bahan dikisar:
4 gm kunyit hidup
4 gm bawang merah
4 gm bawang putih
Cara: Bersihkan kepah dan tuskan airnya. Gaul bersama
bahan lain dan biar sepuluh minit. Panggang mengikut selera anda dan hidangkan
bersama dengan sos.
No comments:
Post a Comment