Bahan-Bahan: 60 gm udang
50 gm sotong
50 gm kepah
4 gm rempah paprika
4 gm sos Lea & Perrins
2 gm serbuk cili
2 gm aromat 2 gm lada sulah
2 gm jus limau nipis
Bahan dikisar:
4 gm kunyit hidup
4 gm bawang merah
2 gm bawang putih
50 gm kepah
4 gm rempah paprika
4 gm sos Lea & Perrins
2 gm serbuk cili
2 gm aromat 2 gm lada sulah
2 gm jus limau nipis
Bahan dikisar:
4 gm kunyit hidup
4 gm bawang merah
2 gm bawang putih
Cara: Bersihkan udang, sotong serta kepah dan tuskan
airnya. Perap bersama bahan-bahan lain selama sepuluh minit. Panggang mengikut
kesukaan anda dan hidangkan dengan sos.
No comments:
Post a Comment